Pages

Vaippakankaita

Lähettänyt Ceraci , lauantai 6. helmikuuta 2010 11:09

Päätin sitten räppäistä kuvan vaippakankaista, että saa tännekin näytille. Eli mustavalkoraidallinen kangas on puuvillavelouria, ruudullinen on flanellia ja sitten on tuo autofleece. 


Tuo fleece ei ole varsinaisesti mikrofleeceä, mutta aika ohkaista kuitenkin, joten katsotaan miten toimii. Ja flanelli oli pakko ostaa, kun sai halvalla palalaarista. Kierrätysflanellia on kotona kyllä aika paljon, mutta ovat niin kulahtaneita, että taidan pistää imuiksi. Tosta saa sitten vaikka kuosikankaan.

Kun pistin kuvia kamerasta koneelle, niin löysin tämänkin kuvan. Eli tässä on Nikon päällä eka mun tekemä suht onnistunut kestovaippa.


Tuo on tehty kestovaippayhdistyksen M-koon kaavalla ja on sisätäyttövaippa. Ulkokuosina kierrätysflanelli, sisällä kauttaaltaan kierrätysfroteeta ja kaksi kiinteää kierrätysfrotee tiimaa, sisäkuosina keltaista mikrofleeceä. On nyt sopiva Nikolle, mutta taidan tehdä muut L-kokoisina, sillä ei tuo kauaa enää mene. Uhhuh, kolmen kuukauden ikäiselle L-kokoisia vaippoja. :D

4 Response to "Vaippakankaita"

Ville Says:

Miks näist vaipoist pitää nykyaikana tehtailla jotain kauheen muodikasta?

Ceraci Says:

No jotta ne olisi iloja silmälle, kun niitä saa kuitenkin vähän väliä vaihdella. ;)

Annika Says:

Täytyyhän sitä nättiä olla, että jaksaa sitä jatkuvaa vaipanvaihtoa ja pyykkäämistä. Meillä kans noi KVYn kaavoilla tehdyt jäivät tosi nopeasti pieniksi, tosin kyllähän lapsi ensimmäisinä kuukausina kasvaakin aika huimaa vauhtia..

Nuppulinnatar Says:

Blogissani haaste sinulle. :)

Lähetä kommentti